Sigrid Stamkot
Sigrid Stamkot Nieuws 5 okt 2015 / 14:51 uur

De parels tussen de meuk

In het kader van Nationale Kringloopdag riepen we jullie vrijdag op om jullie tussen de ‘meuk’ gevonden parels te delen met ons. Dat is massaal gedaan en dus tonen we hierbij de mooiste vondsten van de lezers!

Lees ook: Zo vind je de parels tussen de meuk

View post on imgur.com

Kees Kolff uit Standdaarbuiten: „Afgelopen zaterdag opgegraven bij kringloper Aktief in Groenlo en hélemaal mee terug naar huis genomen: mooi ingelijst Ministeck natuurtafereel met twee bontgekleurde fazanten voor maar een riks, da’s eigenlijk voor niks!”

View post on imgur.com

Marianne Oosterom-Ostendorf: „Een glazen vogel van iittala die ik kocht voor €0,50. Het blijkt een collectorsitem en veeeeel meer waard.”

View post on imgur.com

Albertine van Walsem: „Twee jaar geleden zag ik hem staan in een kringloopwinkel voor 20 euro en ik was meteen verkocht. Het is een radiomeubel, ik denk uit eind jaren 50, en er zit een radio in en een platenspelertje met platenwisselaar. En na een paar keer wat getrek aan draadjes hier en daar aan de achterkant, deed hij het ineens weer.”

View post on imgur.com

Eline Bomans: „Deze übertoffe spijkerjas heb ik gescoord bij Episode, een vintage kledingwinkel. Hij is groot, warm en comfi! De binnenkant is paars met geel, dus echt retro.”

View post on imgur.com

Paul Berkholst, Amsterdam: „Ik vond dit Indonesische schilderij van een Balinese schone door Hasim in een Amsterdamse kringloop voor 4 euro. Verkocht voor 150 euro aan een Belgische verzamelaar.”

View post on imgur.com

Raymond Timmer Arends: „Deze koffers heb ik letterlijk moeten bespringen toen ik op een kringloop (Zutphen) net na opening naar binnen liep. Een mooi koopje voor de perfecte plek in onze werkbank; in het tv-meubel. Vijf euro voor twee stuks!”

View post on imgur.com

Brenda de Groot: „Ik verzamel vinylsingles, het liefst alles van UB40 op vinyl. Hier is een groot deel van mijn UB40 collectie te zien. Mijn vader luisterde daar vroeger weleens naar en ik ben dus al sinds kleins af aan gek op de muziek. Als ik weer eens de tijd heb om naar een kringloop te gaan, zoek ik direct tussen het vinyl en dan is het maar hopen dat er nog een plaat tussen zit die ik nog niet heb!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De parels tussen de meuk
Sluiten