Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 8 okt 2015 / 06:58 uur

BN’ers starten postercampagne voor vluchtelingen

Een aantal bekende Nederlanders wil met een postercampagne onder de naam ‘Nederland heeft een hart’ een positief signaal aan vluchtelingen geven. ,,Deze campagne richt zich op geluiden van afwijzing en haat. Wij willen een alternatief bieden voor negatieve en angstige reacties. Daarom laten we graag een positief geluid horen: Liefde geeft vrijheid. Nederland heeft een hart”, aldus de initiatiefnemers op de website van de campagne.

Vanaf donderdag zijn gratis posters verkrijgbaar met daarop ook de tekst ‘Liefde geeft vrijheid’. ,,Kom op Nederland, laat je hart zien en durf weer het vreemde te omarmen”, roept een van de initiatiefnemers, Jörgen Raymann, op.

BN’ers

De campagne is een particulier initiatief waar ook bekende Nederlanders als Hadewich Minis, Charly Luske, Rossana Kluivert en Tanja Jess steun aan geven.

De posters zijn te bestellen via de campagnewebsite.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
BN’ers starten postercampagne voor vluchtelingen
Sluiten