Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 30 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Badr Hari vlak na hoger beroep opnieuw in opspraak

Slechts een paar uur nadat Badr Hari in hoger beroep is veroordeeld tot 2 jaar cel is er een video opgedoken waarin te zien is hoe een man die verdacht veel op de vechtsporter lijkt een receptionist van een hotel slaat.

Badr Hari werd donderdag in hoger beroep veroordeeld voor diverse mishandelingen in het Amsterdamse nachtleven. Verschillende Marokkaanse sites melden nu dat er beelden zijn waarop is te zien hoe Hari een dag eerder een hotelmedewerker in Casablanca slaat.

Het is nog niet officieel bevestigd dat het daadwerkelijk om de kickbokser gaat. De vechtersbaas in het filmpje heeft echter verdacht veel weg van Hari, die momenteel in Marokko woont en vrijdag weer naar huis vertrekt.

Hari’s advocaat Bénédicte Ficq kondigde direct na de uitspraak aan in cassatie te gaan. Hari blijft daarom voorlopig een vrij man. Pas als de Hoge Raad de uitspraak van het gerechtshof juist vindt, wordt de veroordeling definitief.

Volgens het Franse Illionweb zouden de beelden in de nacht van dinsdag op woensdag zijn gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Badr Hari vlak na hoger beroep opnieuw in opspraak
Sluiten