Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 25 okt 2015 / 10:15 uur

Auto rijdt rookruimte discotheek binnen

Tien feestvierders zijn naar het ziekenhuis gebracht nadat een auto de rookruimte van een discotheek in Wales binnenreed. De 24-jarige man die met zijn Audi A4 in Portcrawl de clubgangers wist te raken, was vermoedelijk dronken.

Volgens the Guardian vond het ongeluk rond 1 uur ’s nachts plaats. De bestuurder is door de politie gearresteerd en meegebracht naar het bureau voor verhoor. Volgens de politie gaat het om een ernstig voorval. „Alle hulpdiensten hebben moeten uitrukken. Hoewel er niemand zwaargewond is, vatten we deze zaak toch als zeer ernstig op”, aldus hoofdinspecteur Andy Valentin.

Tien mensen tussen de 17 en 43 moesten voor hun verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht. Het gaat hierbij voornamelijk om beenwonden. Nog eens drie anderen kregen ter plekke hulp. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Reageer op artikel:
Auto rijdt rookruimte discotheek binnen
Sluiten