Puck Roest
Puck Roest Nieuws 14 sep 2015 / 17:48 uur

VVD grapt over lek Prinsjesdag

Inmiddels weten we wat er in de Miljoenennota staat die dinsdag gepresenteerd wordt. Zo niet, lees dan hier de belangrijkste punten. Regeringspartij VVD dacht op een leuke manier in te haken op de gelekte geheime stukken. Ze delen alvast de hoedjes van de vrouwelijke VVD-politici via Twitter.

Terwijl minister Melana Schultz graag nog een strafrechtelijk onderzoek wil naar het lekken van de Prinsjesdagstukken, heeft de rest van VVD-fractie zich er duidelijk bij neergelegd. Rutte bekende eerder dat hij geen idee heeft hoe hij het lekken van de geheime stukken tegen moet gaan. „Ik doe dit nu vijf jaar en het hoort er blijkbaar bij. Het gebeurt helaas ieder jaar. Het is een onderdeel van de traditie van Prinsjesdag waar ik me ongelooflijk aan erger," zei Rutte in zijn wekelijkse persconferentie.

Lees ook: Prinsjesdag straks mogelijk zonder koffertje

In de grappig bedoelde tweet van de VVD vraagt de partij Twitteraars welke hoedjes Helma Neppérus, Edith Schippers, Ingrid de Caluwé, Anouchka van Miltenburg en Tamara van Ark zullen dragen. Eén ding is zeker, één van de dames zal dinsdag geen hoofddeksel dragen.

Niet iedereen kan het gebbetje van de economisch liberale partij waarderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
VVD grapt over lek Prinsjesdag
Sluiten