Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 28 sep 2015 / 16:15 uur

‘Vluchtelingen dreigen van brug te springen’

Een groepje vluchtelingen zou maandagmiddag in Waalwijk voor nogal wat onrust hebben gezorgd wegens een dreigende overplaatsing. De jonge vluchtelingen zouden de vele verplaatsingen naar tijdelijke opvanglocaties beu te zijn. Zelfs zo beu dat ze van een brug dreigden te springen, meldt Brabants Dagblad.

Verplaatsing

De vluchtelingen zouden van een opvanglocatie in Waalwijk worden overgebracht naar een opvangcentrum in Nieuwkuijk. Zeven van hen zouden vervolgens naar een fietsbrug bij de N261 zijn gegaan. Volgens Brabants Dagblad zouden ze hebben gedreigd van de brug te springen.

Tegenover Omroep Brabant liet de politie echter weten dat daar niets van waar is. „Voor zover bekend hadden ze niet de intentie om van de brug te springen”, aldus een politiewoordvoerder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Vluchtelingen dreigen van brug te springen’
Sluiten