Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 14 sep 2015 / 13:47 uur

Vliegtuig stelt landing uit door mogelijke ‘ufo’

Een vliegtuig van Ryanair dat onderweg was naar Liverpool moest plotseling een noodlanding maken toen de Boeing bijna in aanraking kwam met een ander voertuig dat in de luchtbaan vloog. Volgens vliegtuigspotters gaat het om een UFO.

Drone

De Boeing wilde net de landing inzetten toen de bemanning te horen kreeg dat ze niet mochten landen. Er werd namelijk iets in de lucht waargenomen dat mogelijk gevaarlijk zou kunnen zijn voor het vliegtuig. De Boeing 737 moest hierdoor zijn landing uitstellen en heeft noodgedwongen rondjes gevlogen. Volgens passagiers vertelde de piloot hun dat het mogelijk ging om een drone, zo schrijft de Mirror. Een woordvoerder van het vliegveld in Liverpool laat echter weten dat er na inspectie niets is gevonden.

Procedure

„We dachten dat we iets zagen vliegen op een aantal kilometer van het vliegveld. De boeing kwam toen aan en dit zou mogelijk gevaarlijk zijn. Onze standaardprocedure schrijft voor dat het vliegtuig dan moet uitwijken", aldus de woordvoerder.

Bewijs

Hoewel het gevaar uiteindelijk niets bleek te zijn speculeren de fans van buitenaards leven er lustig op los. Volgens hun is de waarschijnlijke drone namelijk een UFO geweest. Zij zoeken vele uren naar het bewijs voor buitenaards wezen en zijn er dan ook bij dit incident van overtuigd dat het een UFO was. Het is ook zeker niet de eerste keer dat er een ‘UFO’ in het luchtruim is gespot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vliegtuig stelt landing uit door mogelijke ‘ufo’
Sluiten