Puck Roest
Puck Roest Nieuws 14 sep 2015 / 18:55 uur

Vliegtuig op weg naar Eindhoven maakt noodlanding

Een vliegtuig van Ryanair dat op weg was naar Eindhoven Airport heeft een noodlanding moeten maken op Frankfurt Hahn Airport. Niemand van de 168 mensen aan boord is gewond geraakt.

Vlucht FR5842 was vertrokken vanaf luchthaven Chania op Kreta en zou om 15.30 uur landen in Eindhoven. “Het vliegtuig kreeg te maken met een acuut technisch probleem”, legt Eindhoven Airport uit aan Omroep Brabant. Volgens inzittenden was er een luchtdrukprobleem. “De mondkapjes kwamen naar beneden en we roken een brandlucht”, aldus passagier Wouter Roosenboom tegen NOS.

Het duurde zeker 50 minuten voordat het vliegtuig in Frankfurt aan de grond stond waarbij het toestel hevige bewegingen maakte. De passagiers werden opgevangen in een hal van het vliegveld en later in een vervangend toestel naar Eindhoven gebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vliegtuig op weg naar Eindhoven maakt noodlanding
Sluiten