Thomas Stevens
Thomas Stevens Nieuws 14 sep 2015 / 13:47 uur

VIDEO: een fijn feestje in de metro van New York

Filmmaker Meir Kalmanson uit Brooklyn was de onpersoonlijke rit in het openbaar vervoer van New York zat, dus besloot hij met een vrienden een feestje te geven in de metro. En met groot succes. Zo is te lezen in een bericht van The Huffington Post.

Onpersoonlijk

“Ik vergelijk het reizen met de metro wel eens met de kou van een koelcel; mensen maken geen contact met elkaar en zelfs oogcontact is uit den boze” aldus Kalmanson. Op de video, die inmiddels viral is gegaan, is te zien hoe reizigers worden begroet door een portier en uitgenodigd worden om mee te dansen.

Lees ook: Londen onderzoekt feestjes in dierentuin

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
VIDEO: een fijn feestje in de metro van New York
Sluiten