Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 14 sep 2015 / 13:47 uur

Tijger bijt arm peuter af

Een 2-jarig Chinees jongetje denkt voortaan wel twee keer na voordat hij zijn arm in een kooi van een tijger steekt. Op ongelofelijke wijze kreeg het jochie het voor elkaar om zijn arm door het hekwerk te steken. Zijn arm werd vervolgens door een witte Bengaalse tijger afgebeten.

Lees ook: Steur doodt kleuter
De pechvogel was afgelopen weekend in het Ya’an Bifeng Gorge dierenpark in de Chinese provincie Sichuan. Het bezoek liep uit op een groot drama.

Volgens Daily Mirror wilde het jongetje de aandacht van het beest trekken. Dat lukte, maar niet op de manier waarop hij waarschijnlijk had gehoopt. De jongen moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Zijn arm werd daar vanaf de elleboog geamputeerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tijger bijt arm peuter af
Sluiten