Thomas Stevens
Thomas Stevens Nieuws 14 sep 2015 / 13:47 uur

Talkshow neemt meisje (13) pijnlijk in de maling

Er is enorme ophef ontstaan rond een talkshow in Cambodja waarin een 13-jarig meisje op bijzonder pijnlijke en gewetensloze manier in de maling wordt genomen. Dat is te lezen in een bericht op Refinery.

https://www.youtube.com/watch?v=0vyJxSjETnc

Gemeen

In het tv-programma Penh Chet Ort (Like It or Not) werd Autumn Allen op nota bene Moederdag verteld dat zij haar eigen moeder in de armen zou mogen sluiten. Het meisje heeft haar al ruim tien jaar niet meer gezien en is uiteraard dolgelukkig dat haar droom uitkomt.

Meedogenloos

Omdat de jonge Autumn graag zangeres wil worden, mag ze in de uitzending een liedje komen zingen voordat de emotionele reünie zal plaatsvinden. Na het optreden is ze zichtbaar aan het voorbereiden op het moment waar ze zo lang naartoe heeft geleefd. Maar in plaats herenigd te worden met haar moeder, komt de presentator verkleed als vrouw tevoorschijn, tot groot verdriet van het meisje.

Lees ook: Moeder na 49 jaar herenigd met doodgewaande dochter

Kijkers uitten hun woede op social media en beschuldigden het programma van kindermishandeling. Kort nadat de aflevering werd uitgezonden liet Autumn weten: “Ik wil iedereen bedanken voor alle support. Ik heb het alsnog naar mijn zin gehad en denk niet dat er sprake is geweest van kwade bedoelingen.”

Kort daarop stuurde het desbetreffende tv-kanaal Autumn een verontschuldigingbrief.

https://www.facebook.com/&/posts/770520799730230

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Talkshow neemt meisje (13) pijnlijk in de maling
Sluiten