Eefje van Son
Eefje van Son Nieuws 27 sep 2015

Station Woerden beklad met anti-vluchtelingen leuzen

Na Montfoort, waar eerder al spandoeken met anti-islam uitingen werden geschreven, zijn nu ook in Woerden anti-vluchtelingen teksten geschreven. Ditmaal op de ruiten en in de wc’s van station Woerden. Zo schrijft Woerden TV.

Lees ook: ‘Kwetsbare vluchtelingenkinderen beschermen’

‘Oprotten naar eigen land’

Leuzen als ‘Vluchtelingen nee!’ en ‘Oprotten naar eigen land’ zijn met graffiti op de voorkant van het station gespoten. Woerden was nog niet bekend met de onvrede van inwoners over de mogelijke komst van vluchtelingen naar de stad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Station Woerden beklad met anti-vluchtelingen leuzen
Sluiten