Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 14 sep 2015 / 13:47 uur

Paniek bij bezoekers Colorrun: kleur blijft in haar

De bezoekers van de Crazy Colorrun in Leeuwarden komen van een hele koude kermis thuis. De verf die gebruikt wordt om mee te gooien blijkt namelijk onwijs agressief spul te zijn. En dat gaat dus niet uit je haar.

Paradijsvogel

Op Facebook tonen de bezoekers momenteel hun onvrede over de situatie. Veel foto’s met groen, blauw, en paars haar verschijnen langzaam maar zeker op de Facebookpagina van het evenement. “Twaalf keer mijn haar gewassen en het gaat er nog niet uit! Nu naar de kapper om het eruit te krijgen”, schrijft één van de bezoekers op de pagina. Een andere bezoeker laat weten bijna in paniek te zijn: “Alles geprobeerd en ben nog steeds een gekleurde paradijsvogel, ofwel een kanarie!”

Kapper

De bezoekers van het evenement riepen de organisatie op om te reageren. Velen lieten ook weten de kosten voor de kapper bij de organisatie neer te leggen. Uiteindelijk kwam organistor Colorsensation met een reactie op de Facebook. "Een aantal berichten heeft ons bereikt dat sommige mensen ongewild langer dan 1 dag een gekleurde paradijsvogel zijn! Vanzelfsprekend is dit niet de bedoeling en hebben wij na het eerste bericht gelijk contact opgenomen met onze leverancier van de poeder qua afwasbaarheid, we hebben hier in het verleden nimmer problemen mee gehad en willen graag weten wat er anders aan is. We dienen dit even af te wachten en houden jullie op de hoogte hiervan."

Lees ook: Kleurenblinden zien bepaalde kleuren voor het eerst

Of de organisatie ook de dure shampoo’s en wasbeurten gaan bekostigen is niet bekend. De foto’s van ongelukkige bezoekers blijven inmiddels binnen stromen.

Grapjes

Ook de eerste grappenmakers zijn inmiddels al op social media gesignaleerd. De vraag blijft of ook de bezoekers hier inmiddels al smakelijk om kunnen lachen.

 

Colorrun

Een Colorun is een hardloopevenement waarbij bezoekers om het aantal kilometer poederverf toegegooid krijgen. Volgens de organisatie een leuk moment om "als paradijsvogel over de finish te komen".

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Paniek bij bezoekers Colorrun: kleur blijft in haar
Sluiten