Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Nieuws 13 sep 2015 / 17:45 uur

Moeder maakt smartengeld verkrachte dochter (11) op

De moeder van een meisje dat verkracht en bezwangerd werd door haar moeders vriend op 11-jarige leeftijd, heeft al het smartengeld dat het meisje hiervoor heeft ontvangen uitgegeven aan haar bruiloft. Van de 15.000 pond die ze op 21-jarige leeftijd zou ontvangen is er nog maar 2.000 pond over. Dat meldt Daily Mail.

Lees ook: Tienermoeder krijgt hulp van buurt bij re-integratie

Chantelle Jones werd Engelands jongste moeder toen ze een kind kreeg op 12-jarige leeftijd. Haar moeders partner had haar verkracht en bezwangerd. De man moest haar 22.000 pond betalen als schadevergoeding. Dit bedrag werd zolang aan Jones’ moeder gegeven, die het vast zou houden totdat Chantelle 21 was. Op haar 18de kreeg Chantelle al 7.000 pond.

Gestolen

Nu is Chantelle echter 21 en komt ze erachter dat haar 45-jarige moeder 13.000 pond van de overige 15.000 pond al heeft uitgegeven aan zichzelf. Ze gaf onder andere 10.000 pond uit aan haar huwelijk met een nieuwe man. ,,Ze heeft me voor de laatste keer verraden. Ik heb niet alleen mijn kindertijd verloren, ook mijn baby en de compensatie voor het feit dat ik verkracht ben geworden," aldus Chantelle.

Haar moeder heeft zestien maanden celstraf gekregen voor diefstal.

Reageer op artikel:
Moeder maakt smartengeld verkrachte dochter (11) op
Sluiten