Puck Roest
Puck Roest Nieuws 14 sep 2015 / 20:48 uur

Meisje filmt per ongeluk stelende taxichauffeur

Waar Snapchat al niet goed voor is. Een Canadees meisje filmde per ongeluk het moment waarop een taxichauffeur de telefoon van haar vriendin stal.

Je moet goed opletten, anders mis je het misschien. Maar op de beelden is duidelijk te zien hoe de chauffeur vlug de iPhone onder zijn jas verstopt. Ali Morris filmde de diefstal bij toeval na een avondje stappen in Toronto. De meisjes hadden aardig wat gedronken dus de chauffeur zag zijn kans schoon.

Vervolgens zwaait hij vriendelijk naar zijn twee klanten. Pas toen Ali en haar vriendin de video later terug bekijken, zien ze hoe de chauffeur geniepig de telefoon meeneemt. Morris heeft daarna direct de politie gebeld en de stelende taxichauffeur kon worden aangehouden.

Lees ook: Toerist koopt pretparkticket voor taxichauffeur

Morris plaatste de video van de diefstal begin dit jaar al op YouTube maar het filmpje ging dit weekend plots viral. In de beschrijving waarschuwt Ali voor louche taxichauffeurs. „Er kan van alles gebeuren. Zelf een gezellige, flirterige taxichauffeur is niet altijd te vertrouwen. Vertrouw niet altijd je taxichauffeur en check altijd het bedrijf”, schrijft de Canadese.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje filmt per ongeluk stelende taxichauffeur
Sluiten