Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 21 sep 2015 / 14:16 uur

Man vliegt in brand bij benzinepomp in Brabant

Een man is maandagmiddag gewond geraakt bij een Shelltankstation langs de A16 bij het Brabantse Hazeldonk. Tijdens het tanken zou hij benzine over zich heen hebben gekregen en hij vloog vervolgens in brand. Dat meldt Omroep Brabant. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Het slachtoffer, vermoedelijk een vrachtwagenchauffeur, zou de tankshop binnen zijn gelopen, waar hij onder de douche is gezet. Daar werd hij, in een ruimte van het tankstation, behandeld. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Op een foto op Twitter is te zien dat de man in de ambulance is gelegd. Rond 14.30 uur zou hij met de ambulance afgevoerd zijn.

Lees ook: Tiener beschermt agente tijdens tanken

‘Geschrokken’

De toegangsweg naar het tankstation werd enige tijd afgesloten. De politie stelt een onderzoek in. Het is niet bekend hoe het slachtoffer eraan toe is. Volgens getuigen zijn omstanders, waaronder personeel van het tankstation, erg geschrokken van het voorval, zo meldt de Brabantse omroep.

Reageer op artikel:
Man vliegt in brand bij benzinepomp in Brabant
Sluiten