Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Nieuws 20 sep 2015 / 08:36 uur

Man filmt mishandeling door ex-vrouw met GoPro

De Amerikaan Michael Novak, die verwikkeld is in een echtscheiding, heeft met een GoPro weten vast te leggen dat zijn ex-vrouw Michelle nogal losse handjes heeft. De man uit het Amerikaanse plaatsje Dunedin, Florida droeg de camera uit voorzorg. Nu heeft hij eindelijk bewijs dat hij door haar wordt mishandeld.

De twee leven al gescheiden van elkaar en brengen de kinderen om de week naar elkaar toe. Tijdens de wisseling van de wacht ging het ditmaal mis. Terwijl Novak bij zijn auto stond te wachten, viel zijn vrouw hem van achteren aan. Ze had het gemunt op zijn testikels en raakte hem vol, zo staat in het politierapport te lezen.

Lees ook: GoPro wordt volop gebruikt bij politie Rotterdam

Novak deed vervolgens aangifte en liet de politie het materiaal van zijn GoPro zien. Dat was genoeg aanleiding om de vrouw op te arresteren. Van de rechter mag ze nu geen contact meer hebben met haar man, schrijft The Smoking Gun. De beelden zijn niet vrijgegeven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man filmt mishandeling door ex-vrouw met GoPro
Sluiten