Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 14 sep 2015 / 13:47 uur

Ken look-a-like overleden

De Braziliaanse Celso Santebañes, beter bekend als de menselijke look-a-like van Ken (het vriendje van Barbie), is overleden. Vijf maanden geleden kreeg Santebañes de diagnose leukemie. Hij is 20 jaar geworden.

Lees ook: Barbie krijgt na 56 jaar platte schoenen
Het model had volgens Mirror een bijzondere missie in zijn leven; zoveel mogelijk lijken op pop Ken. Dat is hem na heel wat ingrepen goed gelukt. Bij elkaar gaf Santebañes zo’n 40.00 euro uit aan operaties aan onder meer zijn lippen, gezicht en neus. Alles om maar zoveel mogelijk op het vriendje van Barbie te lijken.

Santebañes werd op zijn zestiende bekend als look-a-like van Ken toen hij opdook in een talkshow. Daarna won hij vele modellenwedstrijden.

Profiteren

Celso maakte goed gebruik van zijn bijzondere uiterlijk. Op een gegeven moment vroeg ‘Ken’ maar liefst 13.000 euro voor een optreden. Eerder dit jaar had hij er echter genoeg van. Hij stopte met optreden en begon te vechten voor zijn leven.

Lees ook: Vleugel-implantaten voor menselijke Ken​”Toen hij bezig was met het verwezenlijken van zijn dromen, kwam hij erachter dat hij ziek was. Hij had plannen, maar die van god waren anders”, aldus zijn vader. Santebañes werd vorige week begraven.

View this post on Instagram

Eu sempre vou ser o KEN HUMANO BRASILEIRO, pra mim ser o Ken humano é ter o cavalheirismo de um príncipe, a força de um leão, então não vai ter nada e ninguém para acabar com meu lugar, como já disse nunca terá dois Michel J e nem duas Madonna, sou muito mais que tudo isso, oas 14 anos fui pra SP capital batalhar atrás dos meus sonhos, fiz vários trabalhos como modelo e contando também que tenho 10 anos de teatro, mas hoje em dia estou lutando contra essa batalha pra vencer, e graças à Deus estou quase lá….. Quero agradecer o carinho imenso que eu estou recebendo do Brasil todo…. Haaaa e outra coisa : 💖EU AMO VOCES💖

A post shared by Ken humano brasileiro (@celsosantebanes) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ken look-a-like overleden
Sluiten