Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 22 sep 2015

In dit restaurant moet je van je telefoon afblijven

Een etentje in een restaurant betekende vroeger gewoon dineren in een restaurant. Tegenwoordig staat het vaak gelijk aan een groepsselfie voor op Twitter, een foto van het diner op Instagram en een uitgebreid verslag op Facebook van de ‘gezellige avond’. Een restaurantketen met meerdere vestigingen in Brabant vond dat het maar eens genoeg moest zijn.

Punten sparen

Bij restaurant ‘t Zusje kun je punten sparen en uiteindelijk prijzen winnen als je het beginscherm van je telefoon onaangeraakt laat tijdens het etentje. „Natuurlijk, wij vinden het ook leuk als mensen delen dat ze hier een geweldige tijd hebben, maar we schieten door, denk ik”, aldus eigenaar Peter Smits tegen Omroep Brabant.

Lees ook: Smartphone redt leven van Vlaardingse mountainbiker

Om mee te kunnen spelen, heb je overigens wel een smartphone nodig. De restaurantketen ontwikkelde er speciaal een app voor. Wanneer je incheckt op de app, begint de tijd te lopen. Hoe langer je van je smartphone af kunt blijven, hoe meer punten je spaart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
In dit restaurant moet je van je telefoon afblijven
Sluiten