Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 2 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Hoogzwanger Syrisch meisje (14) vermist

Een hoogzwanger meisje uit Syrië wordt gezocht door de politie. Fatema Alkasem verbleef in het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel, maar verdween afgelopen maandag. Het jonge meisje staat op het punt om te bevallen en heeft medische zorg nodig. Vandaar dat de politie nu alarm heeft geslagen.

Maandag vertrok de Syrische Fatema samen met haar partner uit het aanmeldcentrum. Ze gingen naar een afspraak in het ziekenhuis, maar daar kwamen ze nooit opdagen. De politie heeft nu geen idee waar het meisje is.

Lees ook: Syrisch meisje (4) ziet camera aan voor geweer

De politie plaatste een oproep voor het meisje dat bij vertrek een lange, roze jas droeg en een hoofddoek. „Zij is hoogzwanger en móet in een ziekenhuis bevallen”, liet de politie in het oproepbericht weten. Waar Fatema zou kunnen zijn is nog niet bekend. De politie hoopt met de oproep op tips over de huidige verblijfplaats van het meisje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hoogzwanger Syrisch meisje (14) vermist
Sluiten