Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 14 sep 2015 / 13:47 uur

Homostel in Kiev aangevallen met pepperspray

In de Oekraïense hoofdstad Kiev is een homostel belaagd omdat het ‘te intiem’ op een bankje zat. De twee werden flink toegetakeld, zo valt ook te zien in het filmpje. Ze kregen ook pepperspray in hun gezicht.
Zoryan Kis en Tymur Levchuk gingen bij wijze van experiment op deze manier op het bankje zitten. Hun inspiratie was een filmpje dat eerder in Moskou werd gemaakt. In dat filmpje is te zien hoe een homostel onder meer flink wordt uigescholden.

Lees ook: Homo zijn in Rusland is geen pretje
Een tijdje gebeurde er vrij weinig. Toen besloot Levchuk bij Kis op schoot te gaan zitten. Dat was voor een groepje jongens genoeg om compleet door te laten draaien. De twee kregen pepperspray in hun ogen en er werden flinke trappen uitgedeeld.Eén lichtpuntje: omstanders grepen direct in. De aanval duurde daardoor niet lang, meldt RTL Nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Homostel in Kiev aangevallen met pepperspray
Sluiten