Alrik de Jong
Alrik de Jong Nieuws 20 sep 2015 / 14:36 uur

Gevangene doodgestoken in bajes Zoetermeer

Een gedetineerde in de gevangenis in Zoetermeer is zondag overleden na een steekincident met een medegevangene. Een 25-jarige Hagenaar is door een arrestatieteam aangehouden. Het slachtoffer is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft dit laten weten.

De verdachte sloot zich na het incident op in een ruimte. Hij werd daar door het arrestatieteam weggehaald en meegenomen naar een politiebureau.

Recherche

Na het incident kwamen veel agenten naar de gevangenis. Het gebouw werd omsingeld. De politie is na enige tijd weer vertrokken bij de gevangenis. Het bleef lang onduidelijk wat er exact aan de hand was, doordat een politiewoordvoerder vanwege stakingen bij de politie dit weekend niet bereikbaar was.

De recherche onderzoekt de exacte toedracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gevangene doodgestoken in bajes Zoetermeer
Sluiten