D. van Aken
D. van Aken Nieuws 11 sep 2015 / 11:21 uur

Eigenaar kringloopwinkel Woerden gaat uit zijn dak

De eigenaar van een kringloopwinkel in Woerden is helemaal klaar met de gemeente en heeft zijn ongenoegen geuit in een filmpje op Facebook.

Bestemmingsplan

Kringloop Outlet de Koopjeshal is al vijf jaar open. De eigenaar zit naar eigen zeggen al die tijd te wachten op een vergunning, maar die krijgt hij niet. En onlangs heeft hij te horen gekregen dat hij niet meer in het bestemmingsplan van de gemeente past.

“Vijf jaar ziel en zaligheid steken in een project dat nu het boven het maaiveld uitkomt, besluit de gemeente te gaan snoeien”, staat er bij een online petitie om de winkel open te houden. “Als de gemeente haar zin krijgt verdwijnt er een plek waar echt gerecycled wordt en zal de afvalberg en zwerfvuil groeien.”

Tirade

Ook een gesprek met de burgemeester heeft geen uitkomst gebracht. De eigenaar heeft het nu zo gehad met de gemeente Woerden dat hij in een filmpje stoom afblaast. De tirade van de man is op Facebook geplaatst en wordt massaal gedeeld. Op Dumpert.nl is het filmpje al meer dan 60.000 keer bekeken.

https://www.facebook.com/koopjeshal.woerden.1/videos/1633970933549594/

De petitie is op het moment van schrijven al 384 keer getekend. Na het zien van dit filmpje zal dat aantal vermoedelijk flink stijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eigenaar kringloopwinkel Woerden gaat uit zijn dak
Sluiten