Bianca Brasser
Bianca Brasser Nieuws 14 sep 2015 / 13:47 uur

Duizenden dollars in doos ‘gebakken kip’

Een doos vol met gebakken kip, dat was de bestelling. Maar in plaats van kip, vond een Amerikaanse man duizenden dollars in de doos die hij van het fastfoodrestaurant Bojangles meekreeg.

„Als ik een slecht persoon zou zijn, had ik dit geld gehouden, maar ik ga doen wat juist is en breng het terug”, zo zegt de man in een filmpje dat hij zelf maakte met zijn telefoon toen hij het geld ontdekte. Op de video zijn ook de dollarbiljetten te zien. Zelf zegt de man dat het om zeker 4500 dollar ging.

Niet blij

De man brengt het geld terug, maar zegt tegen NBC12 niet blij te zijn met de reactie van de manager van het fastfoodrestaurant. „Ik vroeg hem wat er gebeurd zou zijn als ik niet was teruggekomen. Hij keek me aan zei: ‘We zouden de politie op je hebben afgestuurd’. Alsof ik degene ben die iets fout heeft gedaan.”

Later volgde een officieel statement van de fastfoodketen waarin de man uitgebreid bedankt wordt voor zijn eerlijkheid. Ook krijgt hij een waardebon van 100 dollar als bedankje voor het terugbrengen van het geld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duizenden dollars in doos ‘gebakken kip’
Sluiten