Puck Roest
Puck Roest Nieuws 14 sep 2015 / 13:47 uur

Drie zebra’s zetten Brussel op stelten

Drie onstnapte zebra’s hebben vrijdagmiddag in Brussel voor onrust gezorgd. De dieren werden in het noorden van de Belgische hoofdstad gesignaleerd en waren ontsnapt uit een ranch in Koningslo. Na een korte klopjacht konden de zebra’s gevangen worden, meldt Brusselnieuws.be.
De dieren hebben vooral het centrum van Vilvoorde op stelten gezet. “Toen ik in de file voor de verkeerslichten stond, kwamen de drie recht naar mijn wagen gerend”, vertelt een ooggetuige tegen Radio 1. Hij kon zijn ogen niet geloven.
Aanvankelijk waren er zelfs zeven zebra’s ontsnapt maar vier konden snel gevangen worden. Agenten hadden meteen de achtervolging ingezet, samen met dierenartsen die verdovingspistolen mee hadden.

Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie zebra’s zetten Brussel op stelten
Sluiten