Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Nieuws 8 sep 2015 / 15:23 uur

Deze maand pepernootwinkels door hele land geopend

Pepernootliefhebbers opgelet: deze maand is het zover. Nee nee, er komen niet alleen pepernoten in alle supermarkten, in het hele land worden pepernootwinkels geopend. Pepernootwinkels? Yes, dear. Met vijftig verschillende soorten.

Lees ook: Bij 200.000 likes witte chocoladepepernoten in schap

De pepernotenfabrikant Van Delft uit Harderwijk wilde inspelen op de groeiende trend rondom pepernoten en gaat de goddelijke rondjes nu ook rechtstreeks aan de consument verkopen.

Winkels

De negen nieuwe pepernootwinkels (er bestond al een in Amsterdam) worden geopend in Groningen, Den Haag, Zwolle, Haarlem, Den Bosch, Rotterdam, Alkmaar en Maastricht. De vestiging in Amsterdam wordt uitgebreid. En wat je kan verwachten? Normale pepernoten natuurlijk, maar ook pepernoten met chocolade, framboos, stroop, tiramisu en truffel-kaneel.

Wij claimen de eerste vijftig zakken alvast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze maand pepernootwinkels door hele land geopend
Sluiten