Tess Maidman
Tess Maidman Nieuws 14 sep 2015

Cokesnuivende Britse politicus treedt af

We weten allemaal dat coke gebruikt wordt als pepmiddel, in het uitgaansleven maar ook in het harde werkleven. Even naar de wc gaan voor een ‘nakkie’ en je kunt er weer tegenaan. De Britse politicus John Sewel is niet vies van een beetje coke en heeft daarom vrijwillig zijn vertrek aangekondigd aan de House of Lords, de Britse Eerste Kamer. In een verklaring heeft hij dinsdagochtend per direct ontslag genomen. Volgens de BBC heeft de politicus zich verontschuldigd voor de veroorzaakte ‘pijn’ en ‘opschudding’.

Lees ook: VIDEO: Snuift Rihanna hier nou coke of niet?

In een filmpje is te zien hoe Sewel halfnaakt drugs gebruikt met een paar Britse hoertjes. Hierin wordt hij ook betrapt op het geven van zijn mening over andere Britse politici zoals David Cameron en Boris Johnson.

Eerder had de 69-jarige cokesnuiver zijn functie als vicevoorzitter al neergelegd vanwege verdachte beelden. Nu treedt hij definitief af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Cokesnuivende Britse politicus treedt af
Sluiten