Bianca Brasser
Bianca Brasser Nieuws 10 sep 2015 / 14:15 uur

90.000 scholieren betalen met mobieltje in kantine

Zo’n 90.000 scholieren kunnen hun portemonnee en pinpas straks thuis laten liggen. Alles wat zij nodig hebben om hun saucijzenbroodjes, bammetjes en snacks uit de schoolkantine te betalen, is hun mobieltje.

90 kantines

In 90 schoolkantines zullen de komende maanden de pinautomaten en kassalades verdwijnen, scholieren zullen hier dan betalen met een app. Gebruikers zetten eerst geld op hun account. Vervolgens kan er betaald worden met de smartphone.

Daalder

De start-up Daalder, lanceerde de app, waarmee de scholieren gaan betalen, in maart. Naast schoolkantines is de Daalder-app ook te gebruiken in een aantal winkels en horecagelegenheden in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en Utrecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
90.000 scholieren betalen met mobieltje in kantine
Sluiten