Eefje van Son
Eefje van Son Nieuws 10 aug 2015 / 06:28 uur

Vrouw springt uit raam om te ontsnappen aan haar man

Om te ontsnappen aan haar gewelddadige man sprong Française (19) twee hoog uit het raam. De negentienjarige waagde de sprong, omdat haar man haar probeerde te vermoorden. Dat schrijft de krant Le Parisien. Het drama vond plaats in het plaatje Doubs in Frankrijk.

Lees ook: Man ziet slang en springt uit raam

De vrouw kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf. Door de acht meter lange val liep ze verschillende botbreuken op. Het is nog onduidelijk of de Française in levensgevaar verkeert. Volgens de krant werd ze donderdag geopereerd.

Verschillende versies

Wat er precies voorgevallen is tussen het echtpaar is niet helemaal duidelijk. Volgens de man had hij seks met zijn vrouw, onderbrak ze plotseling de vrijpartij en stapte ze onder de douche. Niet veel kwam ze onder de douche vandaan en zag hij haar uit het raam springen.

Lees ook: Minion redt leven van meisje (5) dat uit raam valt 

De versie van de vrouw is net wat anders. Ze geeft toe dat ze seks had met haar man, maar dat hij haar vervolgens wilde vermoorden. Feit is dat haar nek onder de blauwe plekken zit. “Hij heeft gepoogd om me te wurgen. Ik dacht écht dat ik ging sterven. Toen hij ging douchen zag ik mijn kans schoon om te ontsnappen. Ik wilde niet langs de voordeur gaan uit vrees dat ik hem tegen het lijf zou lopen. Daarom ben ik door het raam gesprongen om mezelf te redden”, vertelt de Française tegenover Le Parisien. Volgens haar man ging het om niets meer dan een opwindend spelletje en hij ontkent dan ook dat hij haar probeerde te vermoorden.

Sporen van een ruzie

De politie doet ondertussen onderzoek naar het incident en er zijn sporen van een ruzie in het appartement aangetroffen. De man staat onder toezicht van justitie en mag zolang het onderzoek duurt niet meer in de buurt van zijn vrouw komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw springt uit raam om te ontsnappen aan haar man
Sluiten