Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 7 aug 2015 / 17:16 uur

Vrouw die kinderen weken alleen liet, niet vervolgd

Een moeder uit het Engelse Salford wordt niet veroordeeld voor verwaarlozing van haar kinderen. Ondanks dat ze haar kleine kroost drie weken alleen liet, hangt de moeder geen straf boven het hoofd.

Op vakantie

De vrouw ging in januari op vakantie. Vrienden van haar gingen trouwen in het buitenland en ze vloog ernaar toe. Haar twee kinderen zaten gedurende deze drie weken alleen thuis. Beide kinderen zijn jonger dan 10 jaar. De vrouw had eten en drinken klaargezet en de kinderen gingen in deze dagen braaf zelf naar school toe.

Ondervoed

Toen de vrouw terugkwam, werd ze op het vliegveld meteen gearresteerd door de politie. Ze werd opgepakt wegens verwaarlozing van haar kinderen. In het huis waar de vrouw woonde, werden haar twee kinderen ondervoed gevonden. Ook was er geen gas of warm water. Het hele huis was een rotzooi. De kinderen werden na de arrestatie van hun moeder door pleegouders opgevangen.

Lees ook: Maartje (31) is al drie jaar op vakantie

De politie van Manchester kwam volgens Mirror Online deze week naar buiten met het nieuws dat de vrouw niet verder vervolgd zal worden voor haar daden. Waarom de vrouw niet meer voor de rechtbank hoeft te verschijnen, is niet bekendgemaakt. De twee kinderen zijn inmiddels weer bij de moeder thuis. De vrouw heeft alleen een officiële waarschuwing van de politie gekregen voor haar roekeloze daden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw die kinderen weken alleen liet, niet vervolgd
Sluiten