Metro
Metro Nieuws 16 aug 2015 / 08:40 uur

Spanje rolt drugsbende met Nederlanders op

De Spaanse politie heeft een internationale drugsbende opgerold, waarin volgens de autoriteiten ook vier Nederlanders zaten. De bende hield zich op grote schaal bezig met drugshandel en opereerde met name in de regio’s Murcia en Alicante, aan de Middellandse Zee.

Nationaliteiten

De criminele groep kocht, verkocht en distribueerde speed, xtc, marihuana en hasj. De bijna dertig arrestanten komen vooral uit Spanje. Daarnaast gaat het behalve om de Nederlanders ook om verdachten uit Groot-Brittannië, Denemarken, Ierland, België, Oostenrijk en Ecuador, bericht de krant El Mundo.

Lees ook: Hond geeft zich over bij arrestatie drugsbende

Bij huiszoekingen zijn drugs, wapens, geld en auto’s in beslag genomen. Ook werden wietplantages ontmanteld. Het onderzoek in de zaak begon vorig jaar oktober.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spanje rolt drugsbende met Nederlanders op
Sluiten