Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 6 aug 2015 / 20:20 uur

Politie tegen drugsdealers: Geef je concurrentie aan

Drugsdealers in de Amerikaanse staat Kentucky hebben een ideale mogelijkheid gekregen om concurrentie uit te schakelen. En dat zonder wapens of andere ellende.
​De politie biedt drugsdealers namelijk de kans om concurrenten aan te geven. ‘’Verdien jij minder door concurrentie? Wij bieden je een gratis service om jouw concurrentie te elimineren’’, valt er op de flyer voor de actie te lezen.

Lees ook: ‘Twee Big Mac’s svp. Oh nee! Doe maar drie joints’

En hoewel de flyer er misschien uit ziet als een geintje, is de actie van het Franklin County Sherrif’s Office hartstikke serieus. "Onzin vind je? Op basis van ontvangen informatie hebben we al meerdere arrestaties kunnen verrichten", reageert het korps dan ook scherp op een reactie van een criticus.

https://www.facebook.com/&/posts/920572351334762

Reageer op artikel:
Politie tegen drugsdealers: Geef je concurrentie aan
Sluiten