Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 16 aug 2015 / 06:50 uur

Omgebogen brievenbussen stelen de show in Taiwan

In Taipei zijn twee doodnormale brievenbussen ineens een razend populaire attractie geworden. De metalen gevaarten werden een week geleden omgebogen door de tyfoon Soudelor, die ook over Taiwan raasde.

Inmiddels zijn de brievenbussen een van de meest bezochte bezienswaardigheden in de Taiwanese hoofdstad. Duizenden mensen willen ermee op de foto. De postbussen komen zelfs voor in het fotoalbum van een net getrouwd koppel.

Lees ook: Dodental tyfoon Taiwan loopt op

De tyfoon teisterde Taiwan op 8 augustus. Er wordt gesproken van de meest vernietigende van dit seizoen. Vier mensen kwamen om het leven en acht personen worden nog vermist. Door de verwoestende windkracht kwamen ruim vier miljoen gezinnen zonder stroom te zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Omgebogen brievenbussen stelen de show in Taiwan
Sluiten