Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Nieuws 28 aug 2015 / 10:10 uur

M&M komt met nieuwe smaak

Het is zover: M&M komt met een nieuwe smaak. De bekende chocoladesnoepjes zijn vanaf de herfst ook in de smaak Pumpkin Spice Latte te vinden. Pumpkin Spice Latte? Ja, de bekende koffie van de Starbucks.

Lees ook: Duizenden mails naar supermarkt om ‘kleurstoftroep’

De M&M’s worden jammer genoeg eerst alleen verkocht in Amerika, in de Target-supermarkt. Maar wie weet hoe snel ze ook in Nederland verkrijgbaar zijn.

Zakje

Het nieuwe zakje waarin de snoepjes worden bewaard, is ook vernieuwd. Op het zakje staat een vrouwelijke M&M met een zwarte bril en een grijze sjaal. Ze houdt een latte (koffie) in haar hand. De M&M’s verschijnen in het oranje, bruin en wit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
M&M komt met nieuwe smaak
Sluiten