Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Nieuws 23 aug 2015 / 16:58 uur

Lijk 25-jarige vrouw gestolen

Het lichaam van een 25-jarige gestorven vrouw is uit de kist gestolen, een dag voor de crematie. Dat meldt Daily Mail.

Julie Mott uit Texas overleed op 8 augustus door taaislijmziekte. Haar begrafenis vond op zaterdag plaats, en haar lichaam werd een dag bewaard voor de crematie die daarna zou plaatsvinden. Die heeft nooit plaatsgevonden, want het lichaam van Mott is gestolen.

Verjaardag

De begrafenis werd op haar 26-jarige verjaardag gehouden. Medewerkers van de rouwkamer kwamen er drie uur na de begrafenis achter dat het lichaam weg was. Er waren geen tekenen van inbraak en er is geen alarm afgegaan. Omdat er geen beveilingscamera’s aanwezig waren, is het niet duidelijk hoe het lichaam van Mott is gestolen.

Lees ook: Rust in vrede (maar niet heus): gestolen lijken

„Dit was geen zaak waarbij iemand dacht: "Oh, ik steel een lege kist,"" aldus een politiewoordvoerder. „Dit lichaam was echt het doel." Motts familie geeft nu een beloning van 20.000 dollar voor diegene die het lichaam weer ‘thuis’ kan brengen. „We willen gewoon het lichaam van onze dochter terug, zodat we het allemaal af kunnen sluiten."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Lijk 25-jarige vrouw gestolen
Sluiten