Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Nieuws 13 jul 2015 / 17:17 uur

Vrouw zit vast in gebouw UWV en dient aanklacht in

Een vrouw heeft het UWV aangeklaagd omdat ze een aantal uur in een gebouw van de uitkeringsinstantie in Leeuwarden heeft vastgezeten. Ze zat vast in de computerruimte voor werkzoekenden, maar werd over het hoofd gezien toen het personeel het gebouw afsloot. Dat meldt de Telegraaf.

Lees ook: ‘Werklozen opgeleid tot helderzienden via UWV’

Het incident deed zich anderhalve week geleden voor. „Het alarm is urenlang afgegaan. Ik heb hartklachten, ik stond helemaal te trillen toen er eindelijk een beveiliger kwam. Ik was compleet gestrest", zei ze tegen de krant. „Ik voel me als een boef behandeld." De vrouw heeft een advocaat in de arm genomen.

Excuses

Het UVW zou graag excuses willen aanbieden, maar zegt geen gegevens van de vrouw te hebben. „Ze heeft bij ons ook geen klacht ingediend", aldus een woordvoerder. „Het licht gaat uit in de computerruimte als mensen er lange tijd niet bewegen en daardoor is de vrouw wellicht over het hoofd gezien. We hebben de beveiligers op het hart gedrukt hier scherp op te letten."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw zit vast in gebouw UWV en dient aanklacht in
Sluiten