Metro
Metro Nieuws 29 jul 2015 / 13:16 uur

Vrouw verduistert duizenden euro’s van haar oma

Een 43-jarige vrouw uit het Brabantse Lith wordt verdacht van het verduisteren van duizenden euro’s van haar oma. De politie pakte de vrouw woensdag op, nadat een bewindvoerder die de zaak ontdekte aangifte had gedaan.

De Brabantse beheerde al een aantal jaren de bankrekeningen van haar grootmoeder, omdat die daar zelf niet meer toe in staat was. Van die situatie maakte ze herhaaldelijk misbruik door geld naar haar eigen rekening over te schrijven, vermoedt de politie.

Lees ook: Zoon vermoordt vader vanwege te weinig zakgeld

De praktijken kwamen aan het licht nadat het verzorgingstehuis waar de oma woonde een bewindvoerder had ingeschakeld. Die confronteerde de kleindochter met de overboekingen, waarvoor ze geen verklaring had. Haar oma is inmiddels overigens overleden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw verduistert duizenden euro’s van haar oma
Sluiten