Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 30 jul 2015

Toeristen bestormen ligbedjes met handdoeken

Het is inmiddels een bekend fenomeen in zonvakantieland. Toeristen die voor dag en dauw al hun handdoekjes op ligbedjes leggen om zo de hele dag verzekerd te zijn van een ligbedje aan het zwembad. Op beelden gemaakt door een Nederlandse toeriste is het tafereel ook te zien, maar daar gaat het nog een stukje verder.

Te zien is hoe toeristen klaar staan met hun handdoeken. Volgens de tekst bij de video mogen de badgasten pas vanaf 8 uur ‘s ochtends hun handdoek neerleggen en dat doen ze dan ook klokslag 8. De mannen – want die kregen hier duidelijk de taak om de plekjes te reserveren – staan in de starthouding. Als de wijzer dan toch echt de 8 aantikt rennen ze richting de bedjes om een aantal handdoeken neer te smijten op de bedjes.

Lees ook: Geen campingwifi maar digitaal ontgiften op vakantie

Zwembadbedjes race 2015

Nederlanders op vakantie: Vanaf 8.00 uur mag je een bedje reserveren. Man man man…

Gepostet von dumpert.nl am Mittwoch, 29. Juli 2015

Het filmpje dat geplaatst werd op Dumpert werd al meer dan 1,1 miljoen keer bekeken op Facebook. Wat vind jij hiervan?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Toeristen bestormen ligbedjes met handdoeken
Sluiten