Eefje van Son
Eefje van Son Nieuws 17 jul 2015 / 19:15 uur

Staande ovatie voor weduwe co-piloot MH17 na speech

Sharifah Asmaa Binti Alwee Aljuned, de vrouw van de overleden co-piloot van vlucht MH17, sprak vandaag op de herdenkingsbijeenkomst prachtige woorden. Ze vertelde dat ze zich verplicht voelt om de taak van haar man af te maken. “Deze heeft hij zelf nooit kunnen afmaken”, was haar geëmotioneerde boodschap.

Lees ook: In beeld: het jaar van het drama met de MH17
Lees ook: Nieuwe beelden crashsite MH17 opgedoken 

Een zin met lading

De woorden die ze uitspreekt zijn een vast riedeltje op iedere vlucht van Malaysian Airlines, maar nog nooit heeft deze zin zo veel lading gehad. Haar woorden zorgen voor rillingen over je hele lichaam. Respect voor deze vrouw en zeer terecht dat het eindigt in een staande ovatie! Bekijk de video hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Staande ovatie voor weduwe co-piloot MH17 na speech
Sluiten