Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Nieuws 29 jul 2015 / 14:09 uur

Nederlandse studentes gewild bij rijke Denen

Nederlandse studentes liggen bij Deense mannen goed in de markt. Dat zegt het Deense datingbureau Sugardaters, dat mannen met een flinke beurs koppelt aan vrouwen die ‘verwend willen worden’ en vice versa.

De koppelservice ziet een toename van het aantal Nederlandse profielen in de leeftijdsgroep 19 tot 25 jaar op de Deense site Sugardaters.dk.

Lees ook: Man wil alleen met blogger daten als ze afvalt

Levenslustig en passievol

Uit onderzoek van Sugardaters blijkt dat Deense mannen graag uitgaan met Nederlandse dames omdat die vrouwen ‘open, heel levenslustig en passievol zijn.’ Zij zien de Nederlandse vrouw daarom als de perfecte partner om een romantische avond of een leuk weekendje weg mee te hebben.

Sugardating

Sugardating, zoals de vorm van daten wordt genoemd, draait volgens Sugardaters om een wederzijdse vorm van respect. Het bedrijf koppelt vermogende heren, sugardaddy’s, aan naar luxe zoekende vrouwen, sugarbabes, en andersom. De site bestaat in meerdere talen en het ledenbestand is internationaal.

Lees ook: Vrouwen flirten meer en hebben betere seks in de zomer

Bijbaantje

Volgens de club zouden Nederlandse studentes in Scandinavië steeds vaker kiezen voor een bijbaantje als deze om de kop financieel boven water te houden in het ‘dure Scandinavië’. Het datingbureau benadrukt expliciet geen escortservice te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlandse studentes gewild bij rijke Denen
Sluiten