Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 31 jul 2015 / 07:11 uur

Lisa mag nog niet naar huis

Lisa gaat voorlopig nog niet naar huis. Het dertienjarige meisje was een aantal dagen vermist en werd maandag in goede gezondheid teruggevonden. „Ze wordt elders opgevangen. Het is nog niet bekend hoe lang dit gaat duren”, aldus de politie.

Lisa wordt ook nog verhoord om duidelijk te krijgen wat er met haar is gebeurd. Ze is maandagavond wel kort herenigd met haar ouders.

Lees ook: Lisa Tuk werd verleid door jongen die niet bestaat

Lisa werd woensdag voor het laatst gezien bij een een bungalowpark in het Gelderse Nieuw-Milligen, waar ze met familieleden verbleef. Na een zoektocht trof de politie haar maandagochtend aan in een bus in Koudekerk aan den Rijn, onderweg naar Rotterdam. Een 41-jarige man uit Koudekerk aan den Rijn is opgepakt omdat hij mogelijk iets te maken heeft met haar vermissing. Hij zit nog vast.

De politie heeft dinsdag in Koudekerk aan den Rijn huiszoeking gedaan, zei de politie naar aanleiding van een bericht van De Telegraaf. Het gaat om de woning van de 41-jarige verdachte. De politie maakt niet bekend waarnaar precies is gezocht en of er iets in beslag is genomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lisa mag nog niet naar huis
Sluiten