Eefje van Son
Eefje van Son Nieuws 9 jun 2015 / 08:00 uur

Tropisch weer in aantocht!

Er is opnieuw tropisch weer in aantocht! De korte broeken en jurkjes mogen nogmaals uit de kast, want aankomende vrijdag loopt het kwik op tot 30 graden. Houd wel een paraplu bij de hand, want ook deze keer is de hitte niet van lange duur. Er wordt een stevige onweersbui in de middag verwacht.

Op één hand te tellen

Weerbureau MeteoGroup laat weten dat tropische dagen weer op één hand te tellen zijn. Morgen wordt een temperatuur rond de 21 graden verwacht, donderdag rond de 24 graden en zaterdag rond de 25 graden in het zuiden. Ook valt er op zaterdag nog een enkele regen –of onweersbui.

Lees ook: Deze box toont het weer met echte regen en wolken 

Maandag wordt het helaas weer koeler. Met 18 graden is het dan aan de frisse kant. Daarentegen kunnen wel verwachten dat de zomer er dan toch echt aankomt, want over het algemeen wordt het zonniger en droger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tropisch weer in aantocht!
Sluiten