Sophie Moerman
Sophie Moerman Nieuws 1 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Slachtoffer aanrijding doet oproep op Facebook

Het is al erg genoeg als je tijdens het autorijden te maken krijgt met een heftige aanrijding. Nog erger is het, als de veroorzaker ervan gewoon doorrijdt. Rob Haertel uit Helmond besloot zijn ervaring op Facebook te delen, zodat de dader zich hopelijk meldt.

Gifgroen

Zondagmiddag reed de Helmonder met zijn zilverkleurige fiat Punto over de A2 bij Boxtel. Wanneer hij iemand op de linkerbaan inhaalt, ziet hij ineens een gifgroene Volkswagen Golf met grote vaart aan komen rijden. “Ik ben allergisch voor bumperklevers en ga ze bij voorkeur uit de weg”, vertelt Haertel op zijn Facebook. “Ik kon echter niet naar rechts tijdens het inhalen, en uit niets bleek dat de Golf snelheid zou minderen.”

Bizar

Uiteindelijk klapte de achterligger keihard op Haertel, waardoor zijn auto begon te tollen en andere auto’s raakte. “Bizar, op zo’n moment voel je alleen nog maar: hier houdt het op. Je kunt niks, niet remmen, tegensturen, alles is zinloos, veel rook van de banden op de weg, slechts afwachten en hopen totdat mijn auto tot stilstand komt.”

Oproep

Uiteindelijk gebeurt dat ook, tegen de vangrail. Heartel wordt meegenomen naar het ziekenhuis en houdt wonder boven wonder alleen wat pijn aan de nek en schouders over aan het ongeluk. De dader is echter doorgereden, en daarom roept hij getuigen op zich te melden als ze meer weten.

Van huis uit ben ik niet een Facebooker die graag deelt wat ik vanavond eet of waar ik verblijf. Ook heb ik niet genoeg…

Posted by Rob Haertel on Monday, June 1, 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Slachtoffer aanrijding doet oproep op Facebook
Sluiten