Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 8 jun 2015 / 20:55 uur

Nonnen bijna drie dagen vast in lift

Twee kloosterzusters hebben van vrijdagmiddag tot en met maandagochtend zonder eten en drinken vastgezeten in een lift in Rome. Hun hulpgeroep werd niet gehoord omdat er verder niemand in het gebouw was. Ze spraken elkaar moed in door de rozenkrans te bidden.

Lees ook: Na Sister Act opnieuw een nonnenmusical in het land

Volgens de krant la Repubblica was de lift door een stroomstoring uitgevallen. De nonnen van 58 en 68 jaar komen uit Ierland en Nieuw-Zeeland. Een poetsvrouw alarmeerde maandagmorgen de hulpdiensten, toen er niet werd gereageerd op haar aanbellen. Agenten vonden de twee vrouwen, die uitdrogingsverschijnselen hadden. Ze zijn naar een ziekenhuis gebracht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nonnen bijna drie dagen vast in lift
Sluiten