Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 26 jun 2015 / 07:10 uur

Man doet zich voor als vriendin die hij vermoordde

Een 24-jarige Zuid-Koreaan heeft zichzelf aangegeven nadat hij zijn vriendin vermoordde en zich vervolgens nog twee weken voordeed als haar. Hij gebruikte haar telefoon om berichten te sturen naar haar vriendinnen en familie, op een manier zoals zij dat zou doen, zodat ze geen argwaan zouden krijgen. Uiteindelijk gaf de jongeman zichzelf aan bij de politie met doorgesneden polsen, waar hij de moord toegaf.

Sunny Kim, zijn 26-jarige vriendin werd twee dagen later dood gevonden, begraven in een koffer, onder cement. Mr. Lee, zoals de naam van de vriend is vrijgegeven in Koreaanse media, zou haar vermoord hebben in een vlaag van woede toen Sunny het uit probeerde te maken met hem.

De zus van Sunny, die woonachtig is in de Verenigde Staten, had eerst niets door omdat ze sms’jes ontving van van haar ‘zus’, zo meldt Buzzfeed News in een interview met de familie, die nu graag hun verhaal wilden doen. “We denken dat hij haar berichten is gaan lezen om te zien hoe ze praatte op haar telefoon. Het is bizar om te merken hoe iemand zoiets kan verbergen op deze manier”.

Lees ook: Jochie (6) vermoord door vrienden tijdens kidnapspel

Geweldadige relatie

Sunny had op de dag dat ze vermoord werd een nieuwe baan gekregen, die ze later weer afwees. Waarschijnlijk deed Lee dat om zijn actie onopgemerkt te laten. Lee mishandelde Sunny Kim al langere tijd, blijkt uit foto’s die naar buiten zijn gekomen van het meisje met blauwe plekken op haar gezicht.

De familie heeft het erg moeilijk met het grote verlies. "Mijn moeder en oma zijn totaal gebroken. M’n moeder slaapt niet, dus ze krijgt pillen van mijn vader om te slapen. Ze is elke nacht wakker en huilt", aldus de zus van Sunny.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man doet zich voor als vriendin die hij vermoordde
Sluiten