Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 22 jun 2015 / 15:03 uur

Dronkenlap stapt in verkeerde bed in woning IJmuiden

Een man uit IJmuiden dacht in de nacht van zaterdag op zondag een dutje te doen in de woning van een vriendin, maar achteraf bleek hij in een bed te zijn gestapt bij een wildvreemde.

De politie kreeg zondagochtend rond 11:00 uur een melding dat er een raampje was ingeslagen van een woning in IJmuiden en dat er een vreemde man in het huis lag te slapen. Het bleek uiteindelijk te gaan om een 18-jarige man uit de IJmond, die in het bed van de bewoonster lag te slapen.

Verkeerde huis

Later verklaarde de man dat hij van een feestje thuis was gekomen en dat hij van een vriendin in haar huis mocht overnachten. Het huis van die vriendin bleek echter een stukje verderop te zijn. Gelukkig voor de bewoonster van de woning waar de man wel naar binnen ging, was zij niet thuis op het moment dat de man binnenkwam.

De politie heeft de man zondagochtend aangehouden wegens huisvredebreuk. Van die arrestatie zijn beelden verschenen op Facebook. De bewoonster heeft laten weten begrip te hebben voor de vergissing van de man.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dronkenlap stapt in verkeerde bed in woning IJmuiden
Sluiten