Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 12 jun 2015 / 08:45 uur

Door schoonmakers weggegooide examens weer terecht

De nachtmerrie van een tachtigtal studenten van de Katholieke Universiteit Leuven die misschien hun examen over zouden moeten doen, is toch niet uitgekomen. De studenten kunnen opgelucht ademhalen nu hun examen zijn teruggevonden. Donderdag leek het erop dat de examens door schoonmakers waren weggegooid.

De studenten kregen donderdag al te horen dat ze het examen over zouden moeten doen. Dat is nu niet meer nodig, meldden Vlaamse media. Een docent zou de examens ’s avonds in een doos op zijn bureau hebben laten staan. Schoonmakers hebben de doos voor oud papier aangezien en opgeruimd.

Lees ook: Man vermomd als vrouw om examen vriendin te maken

De examens werden vrijdagochtend aangetroffen in een centrale container van de universiteit. "We betreuren ten zeerste dat de examens niet eerder werden teruggevonden", vertelt Rik Gosselink, vicerector Studentenbeleid. De container, waarin de examens werden aangetroffen, werd normaliter niet gebruikt voor het papierafval van de campus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Door schoonmakers weggegooide examens weer terecht
Sluiten