D. van Aken
D. van Aken Nieuws 15 mei 2015 / 07:00 uur

Vermiste broertjes teruggevonden in IKEA Breda

Op Hemelvaartsdag is half Nederland te vinden op een meubelboulevard bij voorkeur in een IKEA. En dat dachten de broertjes Damien (7) en Sam (4) uit Oud Gastel donderdag ook.

Lees ook: Chinezen mogen niet meer tukken in Ikea Peking

De jongetjes waren aan het buitenspelen toen de ballenbak van de Zweedse meubelgigant begon te lonken. Een week eerder waren ze nog met hun ouders met de bus naar de Efteling geweest. Volgens de vader kregen de jongens toen mee dat het voor kinderen gratis is om met de bus te reizen. Dus ging de reis deze week naar de IKEA in Breda.

Politie

Helaas voor Damien en Sam was het avontuur snel voorbij. Terwijl vader Martin nog radeloze rondjes aan het fietsen was door Oud Gastel, werden zijn zoontjes snel opgemerkt in de winkel. Een agent ving de jongens op en bracht ze veilig naar huis.

“Mijn vrouw had een oproep gemist. Toen we terugbelden kregen we een agent aan de lijn. Hij vertelde ons dat de kinderen waren teruggevonden in de IKEA in Breda”, aldus de vader tegen Omroep Brabant. “Ik kan er haast niet over uit hoe dankbaar ik de politie hiervoor ben.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vermiste broertjes teruggevonden in IKEA Breda
Sluiten