Sophie Moerman
Sophie Moerman Nieuws 18 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Vermiste Ben Needham toch niet gevonden

De in 1991 vermiste peuter Ben Needham blijkt helaas nog niet terecht. Na een tv-uitzending op de Griekse tv, vorige week, meldde er zich een man die zich zei te herkennen in de verspreide compositietekening. Nu blijkt deze man een oplichter te zijn, aldus Metro UK.

Uitgesloten

De politie kwam achter het bedrog toen ze een DNA-test bij hem afnamen. Hij bleek al eerder te zijn getest en was al uitgesloten. Verdrietig nieuws voor de familie van Ben Needham, die hun familielid na 25 jaar dacht te hebben gevonden.

Oproep

De toen eenjarige Ben verdween in 1991 tijdens een vakantie met zijn familie op het Griekse eiland Kos. Tot nu toe liepen alle politieonderzoeken op niets uit, daarom besloot de familie van Ben een emotionele oproep op de Griekse tv te doen. “Maak alsjeblieft een eind aan onze pijn”, smeekte Ben’s moeder. “Ik weet dat hij nog leeft.”

Tips

Toch is nog niet alle hoop verloren voor de familie. De politie kreeg nog zeven tips, waaronder ook een foto van iemand anders die zich in de foto van Ben meende te herkennen. Al deze tips worden grondig onderzocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vermiste Ben Needham toch niet gevonden
Sluiten