Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 6 mei 2015

Vermiste 5-jarige jongen dood gevonden

Het vijfjarige jongetje dat in het Duitse grensgebied bij Venlo vermist was, is dood gevonden in Duitsland. Hulpdiensten uit Nederland en Duitsland waren sinds gisteravond bezig met een grote zoektocht.

Vermist

De 5-jarige Philip, die sinds kort met zijn ouders in een asielzoekerscentrum woonde, werd gisteren om 17:00 uur door zijn ouders als vermist opgegeven. Hij was in het grensgebied met een groep kinderen naar werkzaamheden van de brandweer tijdens de storm aan het kijken.

Lees ook: Politie zoekt bij de grens naar vermiste jongen (5)

Het jongetje, dat leed aan epilepsie, was pas sinds een week in Duitsland. Hij werd gevonden in een plas vlakbij het asielzoekerscentrum. Hij kwam samen met zijn ouders uit Servië en zat sindsdien in een opvang in Straelen bij Venlo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vermiste 5-jarige jongen dood gevonden
Sluiten